Avesta

0226 – 25 11 25
info@dalabegravning.se
Stationsgatan 31A 775 50 KRYLBO
https://goo.gl/maps/HwGczZHgzjDQvMAS9

Avesta-Krylbo Begravningsbyrå är en miljövänlig och diplomerad begravningsbyrå centralt belägen inte långt från de historiska tonerna från Avesta Jernverk. Dalälven vittnar om det vackra som får älven och bygden att vara en av södra dalarnas vackraste naturupplevelser. 

Några kända personer så som Axel Ax:son Johnson, Carl Jularbo men även Tony Rickardsson och Nicklas Lidström som är välkända inom speedway och hockey har satt sin fina prägel på orten.

Vi hjälper Er med begravningar i Avesta, Krylbo, Fors, Folkärna, By, Horndal och Grytnäs. 
Vi kan ordna och genomföra begravningar oavsett vart i Dalarna ni önskar – ja även i hela Sverige. Du behöver inte om du inte vill, lämna Avesta för att planera ett kärleksfullt avsked på annan ort. Det finns stort engagemang på begravningsbyrån av att ordna med begravningar och ceremonier i alla dess former. Vi hjälper Er att skapa en fin och vacker begravning, ett personligt avsked, som lämnar ett fint minne efter sig i Era hjärtan.
Det finns många situationer i livet som fungerar mycket smidigare om alla inblandade vet om i förväg vad som gäller när stora förändringar sker. Därför kan det vara en god idé att tala med våra jurister om saker som till exempel testamenten, äktenskapsförord och samboavtal. Våra jurister täcker hela familjerättens område och kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha. Våra specialområden är bouppteckning, arvskifte, testamente, samboavtal, framtidsfullmakt, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelning, vårdnadstvist m.m. 

Står du med frågor kring spansk lag, du kanske har ditt semester boende i Spanien? Vår jur. kand. Anita Ekström arbetar med juridiska tjänster i Sverige och i Spanien i egenskap av ombud och boutredningsman. Anita har svensk juristexamen från Stockholms universitet, talar flytande spanska och har lång erfarenhet av att bo och arbeta i Spanien. Vi har ett nära samarbete med spanska jurister inom särskilda kompetensområden i Sverige och i Spanien med lokalkännedom över hela Spanien och vi kan därmed företräda er såväl i Spanien som i Sverige. Vi kan biträda er från vårt kontor och på plats i Spanien. Och alla våra medarbetare har tystnadsplikt.

Adress plus

Postadress: Box 804, 781 28 Borlänge