Din trygghet genom livet

Livsdokumentet – din trygghet genom livet

Att komma i gång och samla allt viktigt i ditt liv på ett ställe är ett bra sätt att ordna och skapa trygghet för framtiden. Och nu är alltid rätt tid. Kanske ska du köpa din första bostad, gifta dig, bilda familj eller ordna med allt inför den dagen du inte längre finns. Alla dokument och alla, både privata och ekonomiska, uppgifter samlade på ett enda ställe. Ditt eget arkiv som fungerar som en digital livspärm. Som bara du har tillgång till och där du enkelt själv kan gå in och ändra i uppgifterna allt eftersom saker förändras i ditt liv. Med Livsdokumentet skapar du trygghet för dig själv och ser till att dina efterlevande får tillgång till all information om dig och dina önskemål den dagen du inte längre finns. Så du och dina anhöriga har ordning på alla viktiga uppgifter. Idag och på sikt. 

Tryggt och säkert för efterlevande

Din digitala livspärm är inte bara ett utmärkt sätt att ha alla viktiga dokument samlade på ett ställe genom livet. Även när du inte längre finns fyller den flera viktiga funktioner. För när den dagen kommer, vet då dina efterlevande allt de behöver? Om hur du vill ha din begravning? Hur de ska göra med ditt boende, dina ägodelar och dina bankkonton? Hur ditt arv ska fördelas? Vilka lösenord du har till alla digitala tjänster du använder (e-post, Facebook m.fl.)  och andra viktiga uppgifter? Allt det här samlar du i vårt Livsdokument. Det är enkelt, tryggt och säkert. Och tjänsten är helt kostnadsfri. 

Säkerhet

Din digitala livspärm på Livsdokumentet och all din personliga information är det är bara du som har tillgång till. Din livspärm är kopplad till ditt personnummer och du loggar in på tjänsten med Mobilt BankID. All data är krypterad och lagras säkert på servrar i Sverige. Din integritet och dina uppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. 

I din digitala livspärm väljer du också vilka anhöriga som du vill ska vara dina kontaktpersoner. De har ingen tillgång till dina uppgifter medan du är i livet och när du dör kontaktas de automatiskt via e-post och kan sedan ta del av dina eventuella önskemål kring din begravning, testamente och allt annat som rör arvet efter dig. Här hittar de också dina bankkonton och annat sparade, lösenord och andra viktiga uppgifter. Allt samlat på ett ställe. Enkelt, tryggt och säkert. 

Gå in och skapa ditt konto redan idag

www.livsdokumentet.se
Ladda ner livsdokumentet som pdf >>

Mer läsning