Juridikavdelningen

Våra familjejurister har alla lång erfarenhet och bred kompetens av alla former av juridik i samband med dödsfall och andra former av familjejuridik. Hos oss är du i goda händer och våra jurister ser till att allt sker på ett riktigt och korrekt sätt. Att alla avtal och dokument upprättas enligt juridikens alla regler och skickas in till berörda myndigheter i rätt tid.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.
Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning.

Juridik vid dödsfall

Juridik i samband med dödsfall är oftast förenat med många olika tankar och funderingar. Vad är egentligen en bouppteckning? När måste man göra den? Vad händer om det inte finns pengar till begravningen? Hur gör vi med testamentet och arvet? Våra familjejurister kan hjälpa er med alltifrån förvaltning av dödsboet, bouppteckning till bodelning och arvskifte.

Familjejuridik

Det finns många situationer i livet som fungerar mycket smidigare om alla inblandade vet om i förväg vad som gäller när stora förändringar sker. Därför kan det vara en god idé att tala med våra jurister om saker som till exempel testamenten, äktenskapsförord och samboavtal. Våra jurister täcker hela familjerättens område och kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha.

Våra familjejurister

Erik Stenekas
Verksamhetschef

070-996 38 83
erik@juristbolaget.se

Yvonne Östlund
Juridikansvarig 

070-996 38 10
yvonne@juristbolaget.se

Astrid Lindberg
Juristassistent

070-996 38 68
astrid@juristbolaget.se