Här hittar du oss

Detta block är trasigt eller saknas. Antingen saknar du innehåll eller så kan du behöva du aktivera den ursprungliga modulen.

Ludvika

0240-807 87

info@dalabegravning.se

Hitta hitStorgatan 22, 771 30 Ludvika

Om Ludvika

Ludvikabygdens Begravning & Familjejuridik

I hjärtat av Bergslagen, i Ludvika finns vi för att hjälpa dig med begravning och familjejuridiska ärenden. Vi är den miljövänliga och diplomerade begravningsbyrån i Västerbergslagen. 

Vi hjälper Er med begravningar i Ludvika och omkringliggande områden som Smedjebacken, Risingsbo, Söderbärke, Malingsbo, Grängesberg, Säfsen, Fredriksberg, Grangärde, Nyhammar. Vi kan ordna och genomföra begravningar oavsett vart i Dalarna ni önskar – ja även i hela Sverige. Du behöver inte om du inte vill, lämna Ludvika för att planera ett kärleksfullt avsked på annan ort. Det finns stort engagemang på begravningsbyrån av att ordna med begravningar och ceremonier i alla dess former. Vi hjälper Er att skapa en fin och vacker begravning, ett personligt avsked, som lämnar ett fint minne efter sig i Era hjärtan.
Det finns många situationer i livet som fungerar mycket smidigare om alla inblandade vet om i förväg vad som gäller när stora förändringar sker. Därför kan det vara en god idé att tala med våra jurister om saker som till exempel testamenten, äktenskapsförord och samboavtal. Våra jurister täcker hela familjerättens område och kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha. Våra specialområden är bouppteckning, arvskifte, testamente, samboavtal, framtidsfullmakt, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelning, vårdnadstvist m.m.

Vi sitter i samma lokaler som Fastighetsbyrån.

Endast tidsbokade besök