Här hittar du oss

Begravningsbyrå i Leksand

Telefon
0247-12665
E-post
info@dalabegravning.se
Hitta hit
Norsgatan 36G, 79330 Leksand
Postadress
Box 804, 781 28 Borlänge

Om Leksands Begravning & Familjejuridik

I hjärtat av Dalarna, i Leksand invid sjön Siljans strand finns vi för att hjälpa dig med begravning och familjejuridiska ärenden. Vi är den miljövänliga och diplomerade begravningsbyrån i Leksand.

Vi hjälper Er med begravningar i Leksand och omkringliggande områden som Häradsbygden, Insjön, Siljansnäs, Gesunda, Sollerön, Hjortnäs, Rättvik, . Vi kan ordna och genomföra begravningar oavsett vart i Dalarna ni önskar – ja även i hela Sverige. Du behöver inte om du inte vill, lämna Leksand för att planera ett kärleksfullt avsked på annan ort. Det finns stort engagemang på begravningsbyrån av att ordna med begravningar och ceremonier i alla dess former. Vi hjälper Er att skapa en fin och vacker begravning, ett personligt avsked, som lämnar ett fint minne efter sig i Era hjärtan.

Det finns många situationer i livet som fungerar mycket smidigare om alla inblandade vet om i förväg vad som gäller när stora förändringar sker. Därför kan det vara en god idé att tala med våra jurister om saker som till exempel testamenten, äktenskapsförord och samboavtal. Våra jurister täcker hela familjerättens område och kan hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha. Våra specialområden är bouppteckning, arvskifte, testamente, samboavtal, framtidsfullmakt, äktenskapsförord, gåvobrev, bodelning, vårdnadstvist m.m.