Begravning kvällar och helger

Ceremonirum – Gustaf Wasa-salen

I vårt arbete med att ständigt utvecklas och svara mot nya tiders krav på service, tillgänglighet och utbud av tjänster erbjuder vi nu möjligheter att ordna begravningar och minnestunder också på kvällar och helger. Det gör vi i Gustaf Wasa-salen, som är vårt ceremonirum och ligger i Borlänge. För när vi säger att vi är en modern, nytänkande och flexibel begravningsbyrå menar vi det. För passar det våra kunder bäst att ha en begravning en kväll eller helg är vi stolta att kunna erbjuda det som enda begravningsbyrå i Dalarna. 

Kvällsbegravning

Det kan många gånger vara svårt för alla som ska delta i en begravning att ta ledigt, och ibland åka långt, på arbetstid. Att lägga begravningen och minnestunden på kvällstid kan då vara ett alternativ för många. Det viktiga är att det som styr är att alla som vill kan delta och inte begravningsbyråns kontorstider. Vårt ceremonirum Gustaf Wasa-salen är därför öppen när det passar er, även på kvällar. 

Helgbegravning

Kanske funderar ni som efterlevande att det vore bäst och mest praktiskt att samla alla gäster över en helg och då också ha begravning och minnestund? Det går nu alldeles utmärkt i vårt ceremonirum som står tillgängligt när det passar er. Också på lördagar och söndagar.