Vi är Dalabegravning

Med våra rötter djupt förankrade i Dalarna och med vår kärlek till bygden är det av största vikt för oss att finnas där våra kunder finns. Genom att vara fem byråer som samarbetar kan vi både vara det naturliga lokala valet på din ort, med kunskap och kännedom om både platsen och människorna som bor där, och samtidigt erbjuda samma höga nivå av service och utbud av tjänster som alla har rätt att ställa på en modern begravningsbyrå.

Med genomgripande förändringar, nytänkande och modernisering av vår verksamhet strävar vi hela tiden efter att vara en begravningsbyrå i tiden. En flexibel begravningsbyrå där dina önskemål om vilken hjälp du behöver och vilken typ av ceremoni du vill ha hela tiden styr vårt arbete.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap är du i goda händer och vi är naturligtvis också en av SBF auktoriserad begravningsbyrå.

Vi hoppas att du, precis som vi, ser alla de möjligheter det innebär att samarbeta lokalt i Svärdsjö, Borlänge, Säter, Hedemora och Långshyttan och ger oss chansen att vara ditt självklara val när du behöver hjälp av en begravningsbyrå.

Leif Eriksson & Ninnie Nilsson